Trykk her for å høre 

"I en måneskinns natt"

Elisabeth "Lisa" Samuelsen

Født 08.01.1917. - Død 25.05.1997.

Vår mor Elisabeth "Lisa" Samuelsen født Olsen, ble født i Porsgrunn den 08.01.1917 og hadde 5 søsken og en halvbror i Amerika. Hun traff pappa da han spilte opp til dans på Tordenskjold i skien. De ble etterhvert kjærester og giftet seg i 1937 og fikk 7 barn. Førstefødte, Tore døde bare 6 månder gammel. Familien bodde mange år i Gulset skogen og flyttet senere til Bakken der yngste datter Rosa Werina ble født 19.09.1959. (På bilde under er Rosa Werina og Lisa Samuelsen) 

Elisabeth "Lisa" Samuelsen var et varmt og godt menneske. Huset stod alltid åpent, og alle kunne komme og gå som de ville. Hun jobbet på kjøkkenet på Gimle i mange år, i tillegg til at hun tok seg godt av alle barna da pappa var mye ute og reiste. Mamma var veldig engasjert i fotball, og satt ofte sammen med gutta for å se på fotballkamper i hjemmet på Bakken. Hun hadde en god vennekrets av venninner som ofte besøkte hverandre. 

 

Elisabeth "Lisa" Samuelsen var den som holdt familien sammen og var veldig flink til å ta seg av alle barnebarn sine som hun var veldig glad i.

 

Her ferier vi 80 års dagen til Elisabeth "Lisa" Samuelsen.

Den feiret hun på granebanen på bakken sammen med søsken, sine barna, barnebarn og oldebarn i tillegg til nære venner og kjente fra Bakken.

 

På bilde ser du:

Øverst til venstre: Elisabeth Tulla, Åse Gunn, Roy Kenneth, Lisa, Åge Rudolph, Edna Irene og Rosa Werina

 

Dette er ca 6 mnd før hennes bortgang, og 10 år etter Aage Samuelsen`s.